середу, 26 січня 2011 р.

Компаня SCAVOLINI пропонує нову програму кухоних меблів REGARD-ESPRIT.

Серія REGARD вже була представлена у вигляді попереднього анонсу на останній виставці EUROCUCINA, де отримала схвальні відгуки відвідувачів, в той же час серія ESPRIT є абсолютною новинкою.

Серія REGARD - модерн
Серія REGARD провідного італійського дизайнера Раффаело Правато виникла з необхідності у виробах, які стилістично займають місце між класикою та модерном, органічно поєднуючи теплоту і затишок із строгими лініями та сучасними матеріалами. 

Вдале поєднання дозволяє отримувати потрібний естетичний результат у широкому діапазоні від класики до модерну в залежності від використовуваних елементів та матеріалів.

Більш сучасний стиль:
Версія включає в себе фасади з масива дуба, плінтуси в колір фасадів, бокові панелі з дуба, вітражні фасади з сериграфічним друком та ефектом травлення, внутрішню підсвітку. Все це дозволяє інтепретувати нову концепцію кухонного простору як «найбільш відвідуваний життєвий простір на 360°».
Серія REGARD - класика
Завдяки практичним концептуальним елементам, межа між вітальнею та робочою зоною кухні зникає, створюючи ідеальний єдиний простір, де можна з комфортом проводити час, не обмежуючи себе. 
Більш традиційний стиль:
Версія включає в себе фасади з масива черешні, витяжку з деревяною поличкою, аксесуари з кованого металу, вигнуті рамки, граніт та елементи, спеціально підібрані для цієї моделі. Все це створює престижний інтер'єр вишуканого затишку, що викликає романтичні емоції.

Для серії REGARD пропонується 11 кольрових рішень фасадів та корпусів, 8 варіантів ручок.
-- 
ESPRIT (Design Vuesse) демонструє гармонію практичності та комфорту з врахуванням зростаючого попиту на облаштування єдиного простору «Open Space», віддаючи перевагу вишуканому та яскравому стилю.
Серія ESPRIT
Комфортна кухня, яку можна з гордістю показувати друзям, в якій можна в повній мірі відчути життєрадість господарів, сучасність та привітність цього приміщення.

Серія ESPRIT - концепція «Open Space»

Для серії ESPRIT пропонується 5 кольрових рішень фасадів та корпусів, 8 варіантів ручок.

 *  *  *

В програмі REGARD-ESPRIT великий вибір столів, крісел, табуреток у відповідній стилістиці:
--
Всім зацікавленим особам висилаємо каталог REGARD-ESPRIT в електронному вигляді:
Пишіть нам
scavolini.leopoli@gmail.com
--