четвер, 16 березня 2017 р.

Нові надходження матеріалів для стільниць: Dekton®


Шановні клієнти, інформуємо вас про те, що з цього моменту в наявність надходить новий матеріал для стільниць: Dekton®. Цей матеріал буде доступний для стільниць товщиною 20 мм.
Dekton® має гарну, міцну, приємну на дотик поверхню, здатну гармонійно інтегруватися з найрізноманітнішими стилями і дизайном, та неймовірно стійку до всього, що є на кухні. Цей матеріал дозволяє створювати простір, що сприяє щоденній трансформації діяльності на кухні і дарує задоволення від проведення часу з друзями або родиною.

Йдеться про неймовірно вишуканий матеріал, який протягом декількох годин, потрібних для його створення, набуває властивостей, , які природа створювала тисячоліттями, завдяки ексклюзивному технологічному процесу TSP.
В рамках цього процесу, в умовах високого тиску і підвищеної температури, здійснюється спікання частинок мінералів. Даний технологічний процес має на увазі прискорення метаморфічної модифікації каменю, що є індустріально-технологічну еволюцією, здатною створити революційний матеріал і лідируючий продукт.

Переваги матеріалу Dekton®:

Доступні кольори стільниць:

__________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54