пʼятницю, 4 серпня 2017 р.

Новий каталог Material Selection III

Шановні клієнти,
Фабрика Scavolini, продовжуючи слідувати політиці постійного розвитку потенціалу та розширення гами продукції для того щоб найкращим чином відповідати різноманітним потребам ринку, представляє каталог Material Selection III.

У каталозі представлене розширення комерційної пропозиції доступних матеріалів для створення ще більш якісних кухонь, як з точки зору естетики, так і практичності.

Нагадуємо, що даний каталог доповнить два попередніх каталога Material Selection I і Material Selection II, які були анонсовані раніше.


У новому каталозі на перший план виступають інноваційні та екологічні фасади Biomalta у чотирьох нових кольорах із текстурною фактурою (Shanghai Scav911, Old English Scav912, Madras Scav913 і Manhattan Scav914), і вишукані фасади оздоблені натуральною та штучною шкірою із видимою стрічкою по краях (в кольорах: Gesso Scav452, Grigio Perla Scav871, Ebano Scav401), що доступні для замовлення з середини вересня поточного року. Всі новинки, представлені для моделей Mood і LiberaMente, є стильним і ефектним доповненням сучасного простору кухні і вітальні.
кольорова гама фасадів Biomalta

кольорова гама фасадів оздоблених шкірою

В каталозі представлені 4 композиції кухні і 4 композиції вітальні, що представляють можливості отримати максимальну користь з нових інтер’єрних рішень.


Нижче представлені особливі елементи, представлені в даному каталозі:

Опора стійки для сніданку зі скла LEVITY










Опора стіл-стійка зі скла LEVITY










Полиця товщиною 38 мм Biomalta MADRAS










Цоколь і паз у кольорі БРОНЗА











Ручка у кольорі БРОНЗА










__________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54