неділю, 2 грудня 2012 р.

Successful Living від компанії DIESEL разом з SCAVOLINI



Компанія Scavolini планує презентувати у 2013 році нову серію кухнонних меблів Diesel Social Kitchen розроблену разом з дизайнерами компанії Diesel - лідера в індустрії стильного одягу типу casual.

Співпраця привела до створення сучасної моделі в індустріальному стилі, що гарно вписується у вінтажний інтер'єр з легко вираженим ретро-ефектом. 

Серія Diesel Social Kitchen є розширенням легендарної бунтівної філософії компанії Disel на житлову зону, яка, поєднуючи кухню з вітальнею, створює спільний комфортний простір, де крім приготування їжі, люди проводять багато вільного часу, спілкуються з друзями, відпочивають та проводять вечірки у атмосфері неформального життя в стилі Casual Living.

Не дивлячись на мінімалістичний, можливо, навіть аскетичний вигляд, приміщення в стилі Diesel Social Kitchen створює неповторне відчуття свободи та романтичної ностальгії до життя в стилі Casual Living.

Все це завдяки гармонійному поєднанню натуральних матеріалів, з використанням ефекту штучного старіння за спеціальною вінтажною технологією: деревина, сталь, скло, цемент. Дверцята виготовляються з масиву дуба, доповнюються вітражними фасадами з металевими гратками під "ретро". Моделі доповнюються ручками різної форми з зістареного металу.


Активну участь у розробці стилю приймав Renzo Rosso - голова і засновник компанії Diesel.
На відео можна переглянути творчий процес створення стилю кухонної серії Diesel Social Kitchen