понеділок, 26 листопада 2012 р.

Кухня TETRIX відібрана для номінації на нагороду ADI Design Index 2012



Кухня TETRIX (дизайнер Michael YOUNG) була намінована на нагороду в публікації Design Index ADI 2012 в категорії Design per l'Abitare (дизайн житлових приміщень) та Arredi per l'Ufficio (Меблі для офісу)


В Асоціацію Промислових Дизайнерів (ADI) з 1956 року входять дизайнери, компанії-виробники дослідники, критики та журналісти, що займаються дизайном. Завданням асоціації є просування на ринку і допомога в створенні сприятливих умов для розробки товарів і послуг на некомерційній основі.

Design Index ADI - друковане видання, яке з 2000 року визначає найкращу продукцію італійського дизайну і є попереднім відбором кандидатів для премії Compasso d'Oro ADI (Золотий компас ADI) - найпрестижнішої європейської премії в галузі промислового дизайну, яка присуджується раз в 3 роки. Нагорода призначена для стимулювання і виділення творчості та якості під маркою Made in Italy.

Щорічний відбір проводиться на основі суворих критеріїв Постійним наглядовим органом, який складається з 100 експертів, які постійно працюють на всій території Італії та відмічають найбільш цікаві вироби та послуги в кожній сфері.
Таким чином відбирається продукція, яка відрізняється оригінальністю функціонального та типологічного характеру, що досягається синтезом форм. Також звертається увага на застосовування інноваційних матеріалів та виробничих процесів.

Особлива увага приділяється продукції, яка виражає в собі дбайливе ставлення до екології, цінність для суспільства, турботу про зручність користування, взаємодію і концепцію "дизайн для всіх".

Виділення продукції Scavolini для публікації в ADI Design Index є важливим визнанням роботи компанії та винагородою її зусиль по співробітництву з всесвітньо відомими дизайнерами.

Керівництво відділу продажів компанії Scavolini сподівається на те що, вибір кухні TETRIX для каталогу ADI Design Index -  це тільки перший крок по досягненню самого важливого рубежу - премії Compasso D'Oro.


Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
«Cалоні італійських кухонь SCAVOLINI»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
вихідний: неділя