вівторок, 30 квітня 2013 р.

Модель Diesel Social відмічена престижною нагородою EDIDA

Модель кухні Diesel Social Kitchen удостоєна престижної міжнародної нагороди EDIDA (Elle Decoration International Design Awards) від журналу Elle Decor в категорії «Кухні». Церемонія нагородження відбулася 11 квітня на сцені Театру Манцоні (Teatro Manzoni) у м. Мілані під час Міланського тижня дизайну.

Нагорода була вручена Фабіані Скаволіні (Fabiana Scavolini) - Директору з маркетингу та Андреа Россі (Andrea Rossi) - креативному директору ліцензії Diesel за результатами голосування кваліфікаційного журі з представників міжнародного видання журналу Elle Decoration з формулюванням: «Кухня, в якій вдало переплітаються сучасний дизайн та легкий вінтажний відтінок та характеризується об'ємними елементами та матеріалами з ефектом старіння досягнутого за допомогою спеціальної обробки, створення унікального простору в якому стиль ретро і елементи навіяні промисловим стилем дивують своїм сміливим поєднанням».

Нагорода EDIDA свідчить про значні досягнення в області інноваційних технологій та підтверджує ефективність нової стратегії компанії Scavolini, що полягає у готовності до співпраці з провідними дизайнерами та компаніями зі світовим ім'ям.

Співпраця з маркою Diesel - це важливий крок на шляху до нових горизонтів в результаті якого на світ з'явився інноваційний продукт, що увібрав в себе ноу-хау та найсучасніші технології компанії Scavolini.

Визнання успіху має велике значення, тому що воно мало місце всього через кілька днів після виходу продукту на ринок. 


Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
вихідний: неділя