четвер, 9 квітня 2015 р.

Оновлення моделі Baltimora



Компанія Scavolini постійно працює над розширенням базового асортименту своєї продукції. Відбулося планове оновлення найпопулярнішої моделі класичного стилю - Baltimora
Ця модель виготовляється з високоякісних матеріалів і комплектується лакованими або фарбованими фасадами. В асортименті стали доступні нові елементи:









- заокруглені торцеві тумби і навісні шафи шириною 36 см, при цьому останні можуть мати дві висоти (73 і 103 см) і тільки у версії "зі склом". Доступні тільки у версії з лакованою обробкою.










- нова серія витяжок, як острівних (ширина 175 см), так і пристінних (ширина 120 см), з верхнім елементом, регульованим по висоті. Доступні тільки в лакованій версії.



- нова сушка для посуду (ширина 120 см, висота 73 см) глибиною 45 см, яка була спроектована спеціально для включення її в композицію між висувними елементами на 15 см. Доступна як з лакованою обробкою, так і з масиву.



- десять нових моделей ручок доступні у золотому, срібному кольорах, та з кристалами Swarovski.


- новий спеціальний профіль стільниці (аналогічний профілю B17 з колекції Baltimora Bathrooms) глибиною 60 см для матеріалів: Граніт, Мармур, Композит, Окіте і Кварц.

_____________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
вихідний: неділя