середу, 20 травня 2015 р.

Scavolini на виставці KIFF Exhibition у Києві

Компанія Scavolini прийняла участь у престижній українській виставці меблів KIFF 2015 – Kiev International Furniture Fair


На виставці були представлені найновіші представницькі кухні та вітальні у класичному і сучасному стилях, а також експозиція з облаштування ванної кімнати.


Baccarat - нео-класична модель кухні з колекції Absolute Classic - надзвичайно вдале поєднання елегантності класичного стилю з розкішними деталями оздоблення.





Diesel Social Kitchen - урбаністична модель для шанувальників неформального творчого вирішення житлового простору поєднує індустріальний дизайн з вінтажним оздобленням.







Tetrix - мінімалістична інноваційна модель з естетикою гри конструктивних елементів по горизонтальній осі, що дозволяє сміливо реалізовувати всі можливі сполучення модулів та кольорів.




Нова система-стінка Fluida - набір елементів з несучою боковиною, що робить планування особистого простору більш універсальним, дозволяючи не лише розмежовувати, але і об’єднувати різні житлові зони.







Інтер'єр для ванних кімнат Habi - сучасне мінімалістичне рішення згідно останніх тенденцій дизайну, що включає високоякісні компоненти та аксесуари.









_______________________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»

місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54

вихідний: неділя