пʼятницю, 29 травня 2015 р.

Всесвітнє турне Scavolini


Scavolini продовжує своє турне по всьому світу, яке почалося у січні 2015 року на виставці «Interior Design Show» у Торонто, щоб взяти участь у трьох великих міжнародних заходах.

З Оману до Бельгії через Україну провідна італійська фабрика по виробництву кухонь підтверджує свою роль посла «Made in Italy» на наступних престижних виставках:


IDF
Interior Design, Deco and Furniture Expo
Мускат, Султанат Оману
Стенд 21 – Італійська зона 

Більше 40 італійських компаній приймуть участь у виставці IDF. На ескпозиції Scavolini, розташованій у італійській зоні виставки, будуть представлені два шедеври сучасного дизайну: кухня Tetrix від Майкла Янга та ванна кімната Font.



INTERIER MEBEL
Київ, Україна 
Стенд 4 / 54 
На виставковій площі 90 м², Scavolini продемонструє органічне поєднання сучасного дизайну з вінтажним стилем у кухні Diesel Social Kitchen.
Елегантність нео-класики представлена комплексним рішенням відкритого простору кухні та ванної кімнати серії Baltimora.
Вперше в Україні буде показана модульна система Fluida, останнє витвір Scavolini для вітальні.


BATIBOUW
Брюссель, Бельгія
Стенд 11 / 203
Чудово оформлений стенд Scavolini 108 м² на виставці Batibouw виправдає усі очікування відвідувачів. Найкращі сучасні напрямки у дизайні кухні, вітальні та ванної кімнати поєдналися в унікальний набір, що відображає справжнє відчуття затишного домашнього простору.
Кухні Diesel Social Kitchen, Liberamente та Motus, об’єднані системою Fluida, будуть елегантно представлені разом із ванними кімнатами Idro та Rivo.
________________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»

місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54

вихідний: неділя