пʼятницю, 26 червня 2015 р.

Відкриття першого салону Scavolini в Австрії

29 травня 2015р. відбулося урочисте відкриття салону компанії Scavolini на території Австрії. 

Перший у Австрії салон «Scavolini Store» площею 200 кв.м. розташований у історичній частині Відня за адресою Gonzagagasse 17.


В оновленому інтер'єрі салону, що органічно поєднує мінімалістичний дизайн з оригінальними старовинними склепіннями, представлено деякі успішні моделі кухонь, ванних та житлових кімнат:
Успішна новинка компанії Scavolini - колекція Diesel Social Kitchen вдало компонується з елементами Misfit Collection.
Новинка 2015 року - колекція Motus органічно поєднує кухонні меблі з елементами вітальні Fluida wall system.

Модель LiberaMente - повністю переосмислена дизайнерами віденського салону, для оздоблення фасадів та столешні використано новий сучасний матеріал - керамограніт Gres:

Частина експозиції салону відведена облаштуванню ванних кімнат, де представлена широка гамма останніх колекцій, включаючи Baltimora - класичний та елегантний дизайн, і сучасні рішення такі як Aquo, Lagu, Rivo.

Відкриття австрійського салону є важливим кроком до розширення міжнародної стратегії компанії Scavolini. На теперішній час сітка салонів Scavolini налічує 150 салонів у Західній Європі, 60 у Східній Європі + Росія, 30 у Північній Америці, 15 у Африці та Азії та Океанії, що разом з салонами в Італії дає 1300 точок продажу продукції фабрики Scavolini.




______________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
нашому салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
вихідний: неділя