середу, 4 листопада 2015 р.

Scavolini продовжує свій тур навколо світу. Наступні зупинки: США та Канада

Щойно повернувшись із успішної участі у Interior Mebel в Україні та IDF у Омані, ми вже розігріваємось на старті одинадцятиденного марафону Batibouw у Брюсселі. Scavolini готується представити свої останні творіння і на Американському континенті!


Два великих заходи приймуть ікону італійських кухонь.

Calgary Home and Garden Show
Калгарі, Канада
26 лютого – 1 березня 2015
Виставковий стенд 721
На площі у 60 м², проектна команда Scavolini встановила повну пропозицію домашнього інтер’єру. Глянцева лакована кухня LiberaMente переходить у вітальню, де система Fluida грає роль головного героя. Ванна кімната Rivo у елегантній шпонованій обробці завершає композицію.

AD Home Show
Нью Йорк, США
19-22 березня 2015
Виставковий стенд 119
Відтінки сірого, вміло змішані із золотими та срібними штрихами, надають цій дуже сучасній інсталяції на 80 м² витончений та урбаністичний вигляд: Scavolini нарядилась для однієї із важливих зустрічей з Interior Design у США. Нова кухня Motus змагається з системою Fluida та ванною кімнатою Rivo у дизайні та функціональності: неможливо навіть уявити хто стане переможцем!
Команда Scavolini в США рада привітати Вас на їх експозиції.







_________________________________________________________________________ Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»

місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54

вихідний: неділя