пʼятницю, 11 березня 2016 р.

Scavolini презентує FLUX SWING

Шановні клієнти, Scavolini незмінно слідує своїй політики постійного розширення асортименту продукції з метою найкращим чином відповідати різноманітним потребам зростаючого ринку.

У цьому контексті ми раді проінформувати Вас про те, що Flux Swing, новий проект Scavolini від Giugiaro Design, вже можна замовити в нашому салоні. Проект Flux Swing, народжений після десятирічної співпраці двох компаній, пропонує динамічну концепцію кухні, елегантну і функціональну, інтерпретуючу ідеальний взаємозв'язок між житловою зоною і кухнею. Сутність нової моделі кухні Giugiaro Design розкривають так: "... кухня, як функціональне і архітектурне доповнення розширеного простору, містить у собі життя, досвід, експерименти і взаємовідносини. Потік енергії між просторами ... ".


Giugiaro Design - це компанія, що стоїть на чолі групи Italdesign-Giugiaro, заснування якої стало продовженням досвіду проектування, що почалося у 70-их роках в Italdesign. З того моменту як Джорджетто Джуджаро у 1981 році заснував компанію Giorgetto Giugiaro, вона виросла, вдихаючи атмосферу функціонального дизайну, що задовольняє потреби користувача, завойовуючи премії (6 нагород Compasso d'oro) і міжнародні визнання.


Flux Swing: ексклюзивні лінії, що висікають форми в просторі.
Висока чистота форм нових представлених елементів найкраще підкреслює сучасний і вишуканий дизайн Flux Swing. Незвичайне профілювання фасадів і з'єднувальних елементів, полиця у вигляді гірки Slide, яка дозволяє кухні поєднатися із вітальнею, ідеальні лінії стійки для сніданку і "півострова", все це – обов'язкові атрибути цього унікальної та інноваційної інтер'єрної пропозиції. У Flux Swing втілюється єднання естетики і функціональності, баланс компонентів, обсягів, пропорцій, форм і обробок. Ця кухня для тих, хто шукає стилістичну чистоту.
Головна мета нашого повідомлення – познайомити Вас з найактуальнішими і незвичайними особливостями моделі Flux Swing.

Основні характеристики FLUX SWING
Особлива характеристика Flux Swing полягає у вигнутих фасадах для тумб і навісних шаф, натхненної безпосередньо моделлю Flux, до якої додаються нові елементи, що покращують якість компоновки:

Нові вигнуті тумби для висувних елементів.
Тумби, доступні у всіх розмірах, характеризуються врізаною ручкою, що врізана безпосередньо в передню панель нижньої великої шухляди, елегантною деталлю в моделі кухні, запропонованої без ручок. Верхні передні панелі і інші дверцята кухні відкриваються за допомогою пазу.


Нова з'єднувальна навісна шафа з дверкою що відкривається вгору
Доступна тільки в одному розмірі шириною 30 см, висотою 73 см, дозволяє поєднувати елементи висотою 73 см з елементами висотою 61,5 см, зберігаючи чистоту і безперервність лінії кухні. Уточнюємо, що розміри корпусу даного елемента такі: ширина 30 см, висота 61,5 см, отже фасад, виступає нижче корпусу.


Нова вигнута шафа зі складними похилими дверцятами
Доступна тільки з шириною 90 см, висотою 73 см, дозволяє "пограти" з похилими лініями. Уточнюємо, що розміри корпусу цього елементу такі: ширина 60 см, висота 73 см, отже фасад виступатиме збоку від корпусу на 30 см.


Нова кутова навісна шафа з вигнутою дверкою
Доступна в єдиному розмірі 70х70 см із дверкою, що закривається на засувку, використовується для з'єднання двох вигнутих навісних шаф.

Нова кутова тумба з вигнутою дверкою
Доступна в єдиному розмірі 100х100 см із дверкою, що закривається на засувку, корисна для з'єднання двох вигнутих тумб.











Новий кутовий з'єднувальний елемент для вигнутих тумб
Доступний у двох розмірах: елемент більшого розміру дозволяє виконати коректне вирівнювання при наявності кутових навісних шаф. Увага, артикул НЕ є елементом зберігання.







Нова профільована стільниця для острову і півострову
Елемент із змінною довжиною та фіксованого глибиною, зі спеціальних матеріалів і профілів (граніт, мармур, ламінат, сталь, кварц, Okite, Corian, Fenix, Lapitec).


Нові кінцеві елементи відкритого типу для тумби і пеналу
Для збереження візуальної особливості моделі доступні в наявності два кінцеві елементу для тумби і пеналу (фіксованих розмірів), оснащені фіксованою зігнутої передньою панеллю і скляними полицями.


Варіанти кольорів / оздоблень Flux Swing:
• Лаковані глянцеві або матові.

• Лаковані глянцеві металізовані у трьох кольорах (Grigio Scav316, Giallo chiaro Scav139, Viola Scav286).

• З декоративною обробкою. (тільки для плоских фасадів)

• Шпоновані дубом. (тільки для плоских фасадів)

Варіанти кольорів корпусу:
• Білий.
• Texstyle sabbia (тільки для шаф / пеналів, встановлюваних поруч з шафою SWITCH).
Tessuto antracite (тільки для шаф / пеналів, встановлюваних поруч з шафою SWITCH).

Елементи для житлової зони:
Модель Flux Swing передбачає серію нових спеціальних елементів для оформлення інтер'єру житлової зони. Саме з метою підкреслити різноманітність можливостей в каталозі передбачений ексклюзивний розділ Living з рекомендованими композиціями.

• Тумба для вітальні з профільованим фасадом. Доступна тільки з лакованою обробкою фасаду. Уточнюємо, що розміри корпусу даного елемента складають д.60 см, в.36 см, г.36 см, отже фасад буде виступати над корпусом.








• Тумба для вітальні з висотою фасаду 51,5 см. Уточнюємо, що розміри корпусу даного елемента складають д.60см в.36см, г.36см, отже фасад буде виступати над корпусом.








• Тумба для вітальні з шухлядою і вигнутою передньою панеллю, глибиною 45 см і 60 см. Підвісна тумба для вітальні з шухлядою і зігнутим фасадом, глибиною 45 см.


• Полиця Slide доступна тільки з лакованою обробкою для стулки.
_______________________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
вихідний: неділя