четвер, 17 березня 2016 р.

Scavolini Utility System: неперевершена зручність на кухні


Utility System це унікальна система елементів від Скаволіні, що може без порушення дизайну перетворити кухню в зручний простір для людей з обмеженими можливостями, літніх людей або тих, хто має труднощі у пересуванні.

Основною характеристикою Utility System є її здатність вирішити вертикальні і горизонтальні питання ергономіки.

Вертикально:
Головним показником є можливість вибору висоти стільниці, приладів і підвісних тумб, а також висоту цоколя (вибір з трьох різних розмірів) і положення ручок. Верхні підвісні тумби, як правило, розташовані на висоті 45/50 см від робочої поверхні, і  можуть бути оснащені висувними полицями. Для тих, хто зазнає труднощі робити це вручну, існує моторизована система, вбудована в тумби, що дозволяє опускати та піднімати всі внутрішні полки за допомогою вимикача. Крім того, щоб не створювати перешкод для колясок для інвалідів, може бути встановлений цоколь висотою 26 см.

Горизонтально:
Зручність забезпечується специфічною формою стільниці та можливістю її висувати, що знижує потребу в русі. Серцем Utility System є профільована підвісна стільниця, без нижніх тумб або ніжок, що забезпечує мінімальну потребу у пересуванні і дозволяє зручний доступ навіть тим людям які пересуваються у колясці. Для максимальної безпеки та зручності, варильна поверхня може бути доповнена відкидною сіткою, яка дозволяє легко переміщати горщики і важкі каструлі від зони готування до мийки і навпаки, спокійно і без особливих зусиль. Для того, щоб збільшити робочу поверхню у обмеженому просторі, може бути встановлені одна або декілька висувних обробних дощок під стільницю.

З Utility System, Скаволіні приносить на кухню абсолютну свободу у модифікації та руху, відповідно до принципів максимальної зручності і безпеки. Засоби Utility System можуть бути встановлені на всіх моделях кухонь Scavolini.

_______________________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
вихідний: неділя