середу, 18 січня 2017 р.

Scavolini представляє модель кухні Carattere

Шановний Клієнт,
бажаючи завжди вичерпно відповідати різноманітним зростаючим потребам ринку компанія Scavolini представляє модель Carattere та її особливості. Завдяки цій новій моделі, стилістичний пошук студії Vuesse, виходить на ще більш високий естетичний рівень, на якому краса, елегантність і якісний дизайн поєднуються, прикрашаючи кухонний простір. Carattere – це зразок елегантності. Строга, але вишукана. Нова кухня викликає інтерес клієнтів по всьому світу, залучаючи любителів строгих ліній, що не відмовляють собі у вишуканості і високій функціональності.

Характерні особливості Carattere
Фасади товщиною 22 мм доступні як у рамковій версії (цікава новинка, створена спеціально для цієї моделі кухні), так і у пласкій. Подолавши тенденцію, що зводить все до абсолютного мінімалізму, елегантність сьогодні визначається як вишукана рівновага між минулим і майбутнім. Фасад з рамкою моделі Carattere, "класичний" елемент інтер'єру, втілює в собі сучасну вишуканість, поєднується з формальної строгістю, типовою для сучасних інтер'єрів.

У той же час рамковий фасад, особливість Carattere, може інтерпретуватися і як більш "традиційною" версією з новою ручкою (яка підкреслює розміри рами і перетворюється в елегантний елемент декору), так і у версії з ручкою, інтегрованою у центральну вставку рамкового фасаду, що представляє собою нове, з архітектурної точки зору, рішення, і дозволяє підкреслити стилістичну чистоту моделі.

Більш детальна інформація про доступні варіанти виконання стулок:
Лакована стулка: доступна як для рамкового фасаду, так і для плоского; пропонується виключно у 8 нейтральних і натуральних кольорах з матовою обробкою, що належать до категорії вишуканих смакових уподобань.

Фасад з рамкою у лакованому матовому оздобленні
Bianco Prestige Scav028
Tortora Scav855
Gridgio chiaro Scav301
Visone Scav856
Grigio Titanio Scav375
Grigio Ferro Scav374
Nero Ardesia Scav424
Panna Porecellana Scav041

Шухляда (вис. 18см) пропонується із пласким фасадом без рамки.
Вставка із скла доступна у двох варіантах: напівпрозоре димчасте скло або сатиноване скло



Фасад з рамкою у лакованому матовому оздобленні
Врізна ручка (доступність для тумб та шаф)
Bianco Prestige Scav028
Tortora Scav855
Gridgio chiaro Scav301
Visone Scav856
Grigio Titanio Scav375
Grigio Ferro Scav374
Nero Ardesia Scav424
Panna Porecellana Scav041

Шухляда (вис. 18см) пропонується із рамочним фасадом
Вставка із скла доступна у двох варіантах: напівпрозоре димчасте скло або сатиноване скло

Врізна ручка для тумб.
Вертикальна врізна ручка для пеналів та системи Switch

Плаский фасад із лакованим матовим оздобленням
Bianco Prestige Scav028
Tortora Scav855
Gridgio chiaro Scav301
Visone Scav856
Grigio Titanio Scav375
Grigio Ferro Scav374
Nero Ardesia Scav424
Panna Porecellana Scav041

Фасад зі склом доступний у двох варіантах: напівпрозоре димчасте скло або сатиноване скло вставлене у рамку





Шпонований фасад: доступний як у рамочному варіанті, так і у пласкому. Дарує проекту теплу «традиційну» атмосферу.

Шпонований плаский фасад
Noce Ulster Scav799
Noce Tussah Scav798
Noce Saxony Scav800













Фасад із рамкою з масиву та шпонованою вставкою
Frassino Arena Scav906
Frassino Mocha Scav907
Frassino Cotone Scav908
Frassino Avorio Scav909
Frassino Cenere Scav910

Шухляда (вис. 18 см) пропонується з пласким фасадом.
Вставка із скла доступна у двох варіантах: напівпрозоре димчасте скло або сатиноване скло

Одночасне введення п’яти нових теплих оздоблень (Frassino Arena Scav906, Frassino Mocha Scav907, Frassino Cotone Scav908, Frassino Avorio Scav909, Frassino Cenere Scav910) дозволяє інтерпретувати цю сучасну модель в стилі "сучасної класики": на перший план виступають традиційні композиційні структури, здатні поєднувати мінімалізм і вишуканість.
Уточнюємо, що для боковини можна вибрати обробку шпоном кольору Ясень або з декоративною обробкою. Останній варіант дозволяє зберегти помірною вартість композиції.

Ручки
Різноманітні рушення, від традиційного до більш суворого і сучасного, дозволяють придати різний дух кухні Carattere. Далі ми наводимо новинки, представлені в цій моделі:

 

Врізна вертикальна ручка для шаф Switch

Освітлення – це ще один з важливих елементів проекту кухні, який використовується для створення вишуканих чергувань світла та тіні: робочі зони підсвічуються, а суміжні простори окреслюються елегантним чином.

Магнітна стінова панель з підсвічуванням "Orizzonte"
Магнітна скляна стінна панель з підсвічуванням "Orizzonte" є новинкою, що була представлена разом з цією моделлю кухні, і буде доступна виключно в кольорі Bianco Prestige Scav028 з матовим оздобленням, в той час як профіль по периметру буде поєднуватися або з блискучим Алюмінієвим або Білим матовим кольором. Максимальні розміри стіновий панелі: довжина - 3000 мм, ширина 1150 мм, в той час як мінімальний розмір по висоті становить 40 мм.
Уточнюємо, що в стіновий панелі можна виконати прямокутні і круглі отвори для розеток, але неможливо виконати заокруглення, скоси кутів і пріпідняття витяжки. Стінова панель підсвічується смужкою світлодіодів, вмонтованої уверхню кромку стінової панелі: (інтенсивність світла - 3000°K, енергоспоживання - 13Вт/м.)

Із стіновою панеллю "Orizzonte" можна поєднувати магнітні аксесуари з сатинованої сталі, а саме: тримач кухонних рушників, релінг з гачками, полиця та тримач планшета чи книжки.

Аксесуари для релінга "Allinea"
Новий аксесуар, тримач ополоників, з сталі у сатинованій обробці. Його можна встановити як на стіну, так і під полицю чи навісну шафу.








Бічний вішак для кухонних рушників "Plana"
Даний новий аксесуар з сталі у сатинованій обробці, доступний в єдиному розмірі (довжина: 50 см), його встановлення можливе на стіну чи на боковину тумби.







Світильники вертикального вбудовування "Velo" і вбудовувані світильники "Show".
За допомогою моделі Carattere надається можливість створити ексклюзивне освітлення, що підкреслює неповторність вашого проекту, його структуру і форми: допускається можливість вбудовування в боковину, в нижню панель навісної шафи і в полицю.

Світильники "Velo"
вбудовуються вертикально в боковини колон, навісних шаф і тумб.

Світильники "Show"
Підсвічування вбудовується у дно навісних шаф і полиці товщ. 4. Вже використовується в системі стінок "Fluida".

Далі ми наводимо деяку технічну інформацію, що стосується цих двох типів підсвічування.
Світильник "Velo", що вбудовується у боковину, може бути встановлений на тумби із звичайним відкриттям дверей (але не під мийку), в навісні шафи висотою 61, 73, 103, 127 см. (але не в сушки і витяжки) із звичайним відкриттям дверей, шафи висотою 127 см із звичайним відкриттям дверей, а також в шафи і колони висотою 200 см із звичайним відкриттям дверей. Можна поставити під світку тільки в одній боковині або в обох. Світильник матиме інтенсивність 4000°K. У закритих елементах буде встановлений вбудований датчик – світло буде спрацьовувати при відкритті дверей, в той час як в елементах зі склом світильники не будуть оснащуватися додатковими системами включення.
Прим.: елементи із підсвіткою у боковині не можуть бути зменшені по висоті.

Світильник "Show" може бути встановлений на нижній стороні навісних шаф шириною 30, 45, 60, 76.2, 90, 120 см (але не сушок для посуду і витяжок). Уточнюємо, що цей світильник може також встановлюватися у полиці з наступних матеріалів: ламінат товщ. 40 мм, лак товщ. 40, 60 мм і шпон товщ. 40 мм.

Витяжки
Разом з цією моделлю ми пропонуємо нову спеціальну витяжку зі сталі в настінному варіанті "Carattere", а також острівну витяжку (або настінну) "Funzione". Далі ми наводимо специфікації:

Настінна сталева витяжка – CARATTERE (розміри: 90 та 180 см.)
розмір 180 см. доступний у трьох варіантах:
дві витяжки (90+90)
витяжка + підвісна тумба (правий чи лівий варіант)
витяжка + сушка для посуду (правий чи лівий варіант)
розмір 90 см.:
тільки витяжка

Антресоль витяжки зі сталі настінна - CARATTERE (розміри: 90 та 180 см.)
доступні розміри висотою 30 та 36,5 см. (для вирівнювання по навісного шафі висотою 127 см)

Витяжка острівна/настінна - FUNZIONE
єдиний доступний розмір 90 см. Оздоблення: біле і сталеве з прозорим склом


Підвісна шафа висотою 127 см.
Ми пропонуємо ці нові розміри для навісних шаф саме для того, щоб задовольнити потреби в оформленні інтер'єрів великих обсягів і великих просторів.
Ці елементи доступні у всіх варіантах фасаду моделі Carattere. Рамочний фасад зі склом забезпечує ідеальне поєднання максимально ефективного зберігання та легкості, яка забезпечується прозорість, являє собою нову можливість для персоналізації в стилі вітальні.

__________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54