четвер, 27 жовтня 2016 р.

Представляємо нову модель кухні Exclusiva




Шановні клієнти! Scavolini рада представити нову модель кухні Exclusiva та її характерні риси. Дана модель ідеально поєднує в собі класичну архітектуру і простоту ліній більшості елементів, що створює проект, що належить до класики і в той же час є сучасною еволюцією цього жанру.

Exclusiva (дизайн від Vuesse) замислювалася як виріб високого класу з ексклюзивними елементами і розкішною обробкою в класичному стилі. Деталі високого рівня виконання наділяють модель голосом на міжнародному ринку, висувають найвищі вимоги до якості. Зазвичай така майстерність характерна для ручної роботи, але вироби Scavolini відповідають строгим вимогам завдяки високій якості свого промислового виробництва. Створити інтер'єри, які не зможуть залишитися непоміченими, житлова зона в них виражає індивідуальність будинку.

Характерні особливості Exclusiva
Дверцята з плоским фасадом товщиною 22 мм можуть мати лаковану блискучу або матову обробку у одному з 12 монохромних кольорів або мати лаковану обробку з ефектом окислення одного з 4 відтінків.

Яскраве нововведення проекту Exclusiva – можливість обробки фасадів деяких елементів шкірою і еко-шкірою з декоративною строчкою по краях у трьох варіантах кольорів (Gesso, Grigio Perla та Ebano); внутрішня сторона фасадів матиме лаковану матову обробку. Для бічних панелей цей матеріал недоступний, вони можуть мати лаковану блискучу, матову обробку або ефект окислення і бути відповідного кольору.

Елементи із фасадами з шкірою і еко-шкірою можуть бути використані також у вітальні.


Крім того, для моделі Exclusiva є багато елементів (навісні, низькі і високі шафи) зі скляними стулками з рамою. Рама – з лакованої блискучою або матовою обробкою в одному з 12 кольорів, передбачених для даної моделі, скло – прозоре, з гравіюванням.

Для більшого багатства зовнішнього вигляду цих елементів можна додати дзеркальну задню стінку.

Архітектурні елементи для навісних шаф, тумб і колон укомплектовані незвичайною овальною ручкою. Дані елементи підкреслюють яскраву індивідуальність моделі, вони звернені до замовників, що люблять оточувати себе розкішними декоративними елементами у класичному стилі, продуманими з позиції сьогоднішнього дня.

Яскравою рисою є позолочена або хромована капітель з верхньої сторони архітектурних елементів шириною 15 см. Класична база цієї деталі для проекту Exclusiva висловлює збалансовану розкіш, дуже функціональну кухню з вишуканими рішеннями.







У число відмінних елементів даної колекції входять також: маленький фриз на цоколі архітектурних елементів шириною 15 см для тумб і колон, і планка на верхній частині тумб шириною 15 см і колон заввишки 127 см, а також в нижній частині навісних шаф.

Цоколь може мати два варіанти висоти (10 або 15 см), обробку – обробкою під сталь та блискуче або матове лакування у одному з 12 кольорів моделі.

Карниз, як архітектурний елемент, тісно пов'язаний з цією деталлю. У високій версії він може "завершувати" капітель, як на фотографії вище, створюючи в інтер'єрі класичний стиль. Звичайна версія карнизу, без капітелі (малюнок справа), –полегшена пропозиція для тих, хто хоче по-новому представити старовинні моделі. Карниз доступний у 12 кольорах в лакованій блискучій чи матовій обробці.

Ще один цікавий елемент даного проекту – ручки; в обробці під золото або хромовану сталь вони створюють інтер’єри "непідвладний часу".

Ручка з регульованою довжиною доступна для всіх елементів, за винятком дверок із склом.



Ручка з регульованою довжиною доступна для всіх елементів.


Ручка з не регульованою довжиною доступна для всіх елементів, за винятком дверок із склом.









Ручка з не регульованою довжиною доступна для всіх елементів.
Кристали Swarovski можуть бути чорного або прозорого кольору.


Разом із цією моделлю ми пропонуємо до Вашої уваги новий профіль для стільниці висотою 6 см, що отримав назву 4P; він доступний в колірній гамі наступних матеріалів: граніт, мармур, кварц і сталь.




Важливим нововведенням стала нова форма стійки для сніданку, що доступна тільки в граніті і мармурі. Фіксована довжина: 275 см, 245 см, 215 см.
Хочемо підкреслити, що фігурна стійка для сніданку дозволяє витончено поєднувати два варіанти обробки, створюючи ексклюзивну колірну різницю.

Фігурні опори ексклюзивного дизайну представляють собою елементи, які сподобаються вимогливим замовникам із витонченим смаком; два варіанти декору – під золото і хромовану сталь. Всі опори поєднуються з робочими столами, стійкою для сніданку і елементами вітальні.

Дизайн стільців і табуретів виконаний в стилі Людовика XVI з легким спрощенням форм, при збереженні загальної самобутності моделі, чого вдалося домогтися, використовуючи для сидінь і спинок таку ж шкіру, як і на фасадах.

Не менш яскравим елементом є витяжка моделі, облицьована модульними дзеркальними панелями з фацетом і обробкою Stopsol. Таким чином, в центрі уваги виявляється скло – надзвичайно універсальний матеріал для додання проекту індивідуальності, що використовується навіть в настінних панелях кухні і у вітальні.

Високий клас цієї моделі полягає в тому числі і в його зверненні до сучасного і сміливого стилю, який, з огляду на присутність лоску і розкоші, дозволяє створювати престижні інтер'єри. В каталозі цієї моделі Ви знайдете пропозиції в тому числі і для цього стилю.

Звертаємо Вашу увагу на те, що модель Exclusiva теж можна використовувати для створення житлової зони за допомогою системи стінки Fluida.
__________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54