суботу, 27 жовтня 2012 р.

Фабрика SCAVOLINI запустила лінійку меблів для ванної кімнати BLU SCAVOLINI



ЧОМУ BLU:
ВАННА КІМНАТА, ЯК ЇЇ БАЧИТЬ SCAVOLINI


Ванна кімната зазнала найбільше змін на зламі XX-XXI століть. Завдяки покращенню якості життя та збільшенню уваги, яка приділяється догляду за тілом, ванна кімната з просто "функціональної"  перетворюються в "місце проведення часу", яке поступово збагачується новими функціями, потребами і бажаннями.

Тому все більше уваги приділяється естетичному оформленню цієї "нової" кімнати: на сьогоднішній день бажання "умеблювати ванну кімнату" є поширеною потребою, яка крім бажання естетичного та функціонального поновлення включає в себе вимоги гарантії якості торгової марки, співвідношення якість / ціна, компетентності та високого рівня сервісу торговельної мережі.

Компанія Scavolini вирішила увійти на ринок меблів для ванної кімнати, щоб вперше сформулювати принципово нову пропозицію у цьому сегменті. П'ятдесят років досвіду, лідерства в сфері виробництва кухонних меблів, уважного ставлення до вимог населення, проектування та інновацій дозволяють компанії займатися дизайном і виробництвом продукції в даному сегменті з метою створення "нового еволюційного виду".


Ванна кімната, як її бачить Scavolini, - це принципово новий погляд на оформлення житла продукцією гарантовано високої якості від відомої торгової марки.


ПОВНІСТЮ ІТАЛІЙСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО

Те, що "італійський дизайн" прославив Італію на весь світ, безумовно вірно, але гордість італійців пов'язана не стільки з умінням "Малювати", скільки з умінням "Створити". Не тільки "Олівець", але й "Руки", обладнання, організація, виробничі технології. Уміння "Створювати" дозволяє перетворювати ідею в предмет, предмет - в інтер'єр, інтер'єр - у стиль, і все це - з підтримкою високого рівня унікальної якості.


Значні інвестиції були вкладені у відкриття нової спеціалізованої фабрики площею 13000 кв.м у м. Пезаро.
Головні цінності компанії - колектив працівників, якісне обладнання, техніка безпеки, захист навколишнього середовища - є гарантією успіху нової кампанії Скаволіні на ринку меблів для ванних кімнат. Проект Blu з'явився на світ з тією ж виробничої філософією, строгістю і скрупульозною розробкою деталей, які перетворили Scavolini в одну з найвище цінованих в світі торгових марок італійського дизайну.

Нові колекції меблів для ванної кімнати будуть продаватися у міжнародній комерційній мережі компанії Scavolini у понад 1300 точок у всьому Світ.

ДИЗАЙН
В області сучасного дизайну тема, що стосується обстановки ванної кімнати, поступово переходить у центр уваги, засвідчуючи про феномені, пов'язаний з переходом від функціонального значення ванної кімнати до значення комфортної кімнати для догляду за тілом.

У компанії Скаволіні "Малювати" - завжди означає вловлювати та розуміти бажання і потреби різноманітної публіки, зуміти запропонувати їй такі моделі і рішення, які найбільше відповідають її смакам і еволюції її почуття прекрасного. Мова йде про дизайн, "зароджений знизу", що йде від замовників, який при сприяння кращих італійських і міжнародних фахівців покращує естетичні якості житлового інтер'єру. Для розробки проекту BLU компанія Scavolini вирішила співпрацювати зі студією Studio Castiglia e Associati, однією з найкомпетентніших у сфері ванних кімнат студій дизайну. Результатом цієї співпраці є створення шести колекцій з використанням самих сучасних технологій та матеріалів.



Більш детальна інформація:
Cалон італійських кухонь SCAVOLINI
м. Львів, вулиця Газова, 30А
в приміщенні тц "Шок"
тел. (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
без вихідних