неділю, 4 листопада 2012 р.

Гарантія «SCAVOLINI - No Problem» на українському ринку


Компанія SCAVOLINI проявляючи турботу про своїх клієнтів вирішила надавати у їх розпорядження гарантійний буклет з описом термінів і умов гарантійних зобов'язань для українського ринку. Даний буклет вкладається в коробку разом з керівництвом по експлуатації і техобслуговуванням кухні. Після закінчення монтажу можна зареєструвати тільки що куплену кухню ввівши ідентифікаційний код зазначений на етикетці розташованій на зворотному боці гарантійного буклету на сайті www.scavolini.com

Ця можливість надається всім покупцям продукції SCAVOLINI, які бажають поділитися своїми побажаннями і порадами для створення гармонії в найважливішій кімнаті свого будинку. Замовники можуть дати свою оцінку і висловити свої відчуття, які супроводжували їх у процесі придбання кухні відносно замовлених виробів та якості обслуговування.

Використання проекту обумовлено свідомістю того, що придбання меблів для обстановки будинку це важливе вкладення грошових коштів і стосується не лише економічного аспекту, але і того, що ці вироби будуть супроводжувати користувача протягом значної частини його життя.
Гарантія для українського ринку становить 30 місяців.

Детальніше ознайомитись з умовами гарантії можна у
«Cалоні італійських кухонь SCAVOLINI»
місто Львів, вулиця Газова, 30А
в приміщенні торгового центру "Шок"
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
без вихідних