вівторок, 23 жовтня 2012 р.

SCAVOLINI представляє рестайлінг моделі SAX: багатство ідей для реалізації концепції про кухню як центр життєвого простору.


У новій версії, модель SAX від провідного італійського дизайнера Vuesse, виділяється широким вибором різних матеріалів та стильного дизайну. Завдяки цим елементам, можна створити своє власне сучасне середовище, серцем якого буде кухня, що буде повністю відповідати всім вашим вимогам поточного життя.

Модель SAX створює творчу інтерпретацію концепції кухні що розуміється як відкритий, практичний простір, де оточення відкрито для різноманітної діяльності. Тепер модульна система SAX включає елементи, які можуть бути обладнані барною стійкою, настінні й підлогові підрозділи  різних типів, аксесуари, шафи з різним наповненням, що робить простір молодіжно-елегантним і вишуканим.

Багато варіантів зовнішнього оформлення доступні для оновленої моделі SAX: фасади можуть мати 19 декоративних варіантів, з яких 5 є новими і були створені спеціально для SAX - Дуб Аркадія, Батіста, Calicot, Fence та Lanua, а також 15 кольорів з матовим лакуванням і 15 кольорів з глянцевим лакуванням, крім того, додається широкий спектр нових оригінальних ручок.

Більш детальна інформація в Cалоні італійських кухонь SCAVOLINI по вул. Газовій 30а в приміщенні тц "Шок", тел. 245-22-28, (063) 241-58-54, без вихідних.