середу, 26 жовтня 2016 р.

Нова модель кухні KI


Шановні панове, Scavolini незмінно дотримується своєї традиційної політики постійного розширення асортименту продукції для того, щоб найкращим чином відповідати різноманітним потребам зростаючого ринку.

У світлі вищесказаного і враховуючи інтернаціональний курс компанії, ми раді повідомити Вам про надходження в наявність колекції KI, нової пропозиції Scavolini, яка поєднує в собі досвід компанії у виробництві і дизайн форм від Nendo – японської дизайнерської студії під керівництвом Окі Сато.

Поетика Окі Сато, архітектора, викладача і знаменитого у всьому світі дизайнера, включає прості, елегантні і збалансовані проекти, які висловлюють абсолютну композиційну свободу і задовольняють, в даному конкретному продукті, бажання оформити простір кухні в стилі мінімалізму і сучасності.

"Оскільки кухня завжди наповнена дуже великою кількістю об'єктів, то головною концепцією є ідея яка полягає в тому, щоб заховати її в двох елементах: у дерев'яних полицях і білих контейнерах. Це дозволить розширити простір, зробити його незвичайним, створити інтер'єр, що відрізняється від інших кухонь. Ми назвали цю кухню KI, що в перекладі з японського має кілька значень: ємність, контейнер, дерево. Таким чином концепція KI описує як білі контейнери, так і полички з дерева. Кілька значень в одному слові".

Головна мета нашого повідомлення – познайомити Вас з найактуальнішими і незвичайними особливостями моделі KI.

В першу чергу слід врахувати, що функціональний вибір необхідно здійснити між версіями KI 9.0 і KI 4.5, вибір, продиктований типом простору, а також персональною стилістичною перевагою і підходом до дизайну.

Рішення KI 9.0 передбачає висоту ящика 76.4 см (64.9 см для зон мийки і готування KI) і відповідну стільницю з квадратним профілем.







Рішення KI 4.5, навпаки, передбачає висоту ящика 73.4 см (61.9 см для зон мийки і готування KI), поєднаного зі стільницею товщиною 4 см із профілем скошеним під кутом 45°, що відображає назва версії моделі.





Характерні особливості KI
Фасади – плоскі із врізною ручкою під кутом 45°, товщиною 22 мм, доступні з декоративним облицюванням, характерним для даної моделі, кольору Olmo Hono Scav764 і Olmo Kuuki Scav763, крім вже наявних кольорів Bianco Puro Scav021, Grigio Selce Scav322, Grigio Gabbiano Scav380 і Grigio Terra Scav 321. Дверцята можуть також виконуватися з лакованою блискучою або матовою обробкою, а також з ефектом окислення у всіх доступних кольорах.

Контейнери, доступні як з кришкою так і без, виконані в ексклюзивно білому кольорі. Вони є унікальними елементами із впевненим характером, які можуть повторятись нескінченну кількість разів, і відіграють вирішальну роль в композиції. Встановлені на полиці, а як альтернатива і на класичні навісні шафи, вони створюють ні з чим не порівнянний стиль простору і дозволяють утримувати кухню в порядку.

Варильна панель з KI Cristalplant, мийка з KI Cristalplant і змішувач KI з нержавіючої сталі
Корпус варочної панелі з Cristalplant, виконаний за ексклюзивним кресленням, являє собою компактний моноблок затишної форми. Мийка, також виконана з Cristalplant, відображає експресивний вигляд контейнерів, відповідаючи стилю кухні KI. Унікальний і важливий елемент композиції доповнює змішувач (з сатиновановою обробкою нержавіючої сталі).


Підвісні світильники і бра
Виконані за ексклюзивним кресленням з металу, пофарбованого в білий колір. Вони ідеальним чином створюють гру світла і тіні, надаючи кухні теплу і затишну атмосферу.


Витяжка KI
Створена за ексклюзивним кресленням, витяжка ідеально поєднується зі стилем кухні.


Приставні стільниця товщ. 4 см MIZU
Новий дизайн з м'якими лініями стільниці Mizu, встановленої на висоті обіднього столу, виконаної з декоративним облицюванням Olmo Kuuki Scav763 або Olmo Hono Scav764, окреслює простір щоденного спільного проживання і дарує заспокійливе відчуття порядку і рівноваги.





Підвісні тумби Бічна панель з пазом

Корпус може бути замовлений у трьох різних кольорах.

Паз, в залежності від версії KI 4.5 чи KI 9.0, доступний з трьома різними обробками:
Пофарбований алюміній в кольорах декоративного оздоблення
Лакований блискучий або матовий алюміній в кольорах лакованих обробок
Анодований алюміній кольору срібний сатинований або чорний матовий

Для моделі також доступна вертикальна ручка, виконана з нержавіючої сталі, яка використовується виключно для шаф-колон.









Наводимо також фрагмент зображення врізної ручки для тумб із шухлядами.

Ми б також хотіли підкреслити відкриття підвісних елементів: відкривання фасаду за допомогою натискання або використовуючи профільоване дно тумби.

Цоколь
Може використуватися в трьох варіантах висоти: 6 см (тільки для елементів у вітальню), 10 см і 15 см – з оздобленням: білий матовий, чорний матовий, ПВХ з обробкою сталь і ПВХ з декоративною облицюванням кольору Olmo Kuuki Scav763 або Olmo Hono Scav764 і лакована обробка у 30 кольорах.
__________________________________________________________________
Детальніше ознайомитись з продукцією компанії SCAVOLINI можна у
салоні «SCAVOLINI - італійські кухні»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54