суботу, 10 листопада 2012 р.

Серія EVOLUTION - розширення колекції Scavolini Basic


Після успіху на меблевій виставці Salone del Mobile нової моделі сучасних кухонних меблів LiberaMente настав час покращити і урізноманітнити гамму колекції Scavolini Basic.

У зв'язку з цим компанія SCAVOLINI презентує у економ сегменті Scavolini Basic нову модель EVOLUTION.


Нова модель колекції входить в число моделей, які не передбачають ручок. Дебютною моделлю цієї серії стала модель TESS. Потім за допомогою безперервного еволюційного процесу лінійка розширилася за рахунок інших успішних моделей кухонь (SCENERY, TETRIX, MOOD, LIBERAMENTE, FLIRT)

EVOLUTION - це кухня здатна задовольнити будь-які потреби, втілюючи мрії про кухню за власними потребами. Вона повністю відповідає вимогам багатофункціональних просторів у яких плавний перехід від кухні до житлової зони знаходиться у центрі домашнього інтер'єру.






Подвійна структура фасадів для базових і навісних елементів.

Кухня передбачає можливість замовляти подвійну структуру або колір фасадів для базових елементів з висувними складовими або для навісних елементів зі складними фасадами. Колір корпусу вибирається відповідно до базової структури.


Модель EVOLUTION пропонується у наступних комбінаціях: 8 видів кольору корпусу, 16 кольорів декоративних рельєфних шпонів, 15 кольорів глянцевих та 15 кольорів матових лаків, скляні фасади з алюмінієвими рамками.

Пропонується широкий вибір столів та крісел в стилі серії EVOLUTION.


Детальніше ознайомитись з характеристиками кухонь можна у
«Cалоні італійських кухонь SCAVOLINI»
місто Львів, вулиця Газова, 30А
в приміщенні торгового центру "Шок"
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
без вихідних