суботу, 17 листопада 2012 р.

Компаня SCAVOLINI пропонує нову програму кухоних меблів REGARD-ESPRIT.

Серія REGARD вже була представлена у вигляді попереднього анонсу на останній виставці EUROCUCINA, де отримала схвальні відгуки відвідувачів, в той же час серія ESPRIT є абсолютною новинкою.
Серія REGARD
 Серія REGARD провідного італійського дизайнера Раффаело Правато виникла з необхідності у виробах, які стилістично займають місце між класикою та модерном, органічно поєднуючи теплоту і затишок із строгими лініями та сучасними матеріалами. Вдале поєднання дозволяє отримувати потрібний естетичний результат в залежності від використовуваних елементів та матеріалів.

Більш сучасний стиль:
Версія включає в себе фасади з масива дуба, плінтуси в колір фасадів, бокові панелі з дуба, вітражні фасади з сериграфічним друком та ефектом травлення, внутрішню підсвітку. Все це дозволяє інтепретувати нову концепцію кухонного простору як «найбільш відвідуваний життєвий простір на 360°». Завдяки практичним концептуальним елементам, межа між вітальнею та робочою зоною кухні зникає, створюючи ідеальний єдиний простір, де можна з комфортом проводити час, не обмежуючи себе.

Більш традиційний стиль:
Версія включає в себе фасади з масива черешні, витяжка з деревяною поличкою, аксесуари з кованого металу, вигнуті рамки, граніт та елементи, спеціально підібрані для цієї моделі

Детальніше ознайомитись з характеристиками кухонь можна у
«Cалоні італійських кухонь SCAVOLINI»
місто Львів, вулиця Городоцька, 174
тел.: (032) 245-22-28, (063) 241-58-54
вихідний: неділя